forsavitt do befinner sig installda gallande att forbruka Facebook Dating kommer

forsavitt do befinner sig installda gallande att forbruka Facebook Dating kommer

N kan tillagga mannisko at saken dar “hemliga crushen”. Nar ni lagger at e kommer do att meddelas forsavit att e befinner sig foralskad i dem, skada do kommer ick att meddelas vem sasom ar foralskad ino de dar.

Hon kommer aldrig att kunn vem det befinner si forsavit hon ick lagger till dig gallande sin “Secret Crush”-lista. Om dom tva personerna lagger mo varandra blir det nago matchning samt du vet bagg att ni age statt villi varandras “Secret Crush”-lista.

Att betrakta saken dar personens telefon (sasom du allaredan kanner till, mig rekommenderar inte alls) kan likas bidra. Du kan samt kolla om dom ar villig Facebook Dating via att bese deras Facebook-meny samt betrakta forsavitt do ar aktiva kungen Facebook Dating.

Kan ni vara dold pa Facebook Dating? Saken da goda nyheten ar att Facebook allaredan har tankt villig det har. Din dejtingprofil doljs automatiskt stav dina Facebook-vanner sasom likas anvander dejtingappen. Du kan med andra ord ick beskada deras dejtingprofil och dom kan ick betrakta din.

N kan hang med dina Facebook-vanner samt Instagram-foljare genom funktionen

Darfor att gora detta, scrolla ne mo oduglig bruten skarmen darbort Facebook foreslar profiler samt valj Secret Crush.

Du kan sedan valja kompisa a Facebook sam Instagram. de att atnjuta e besked forsavit att nagon ar kar ino do, skada dom kommer icke att kunna vem. Ifall dom likasa lagger mot dig ino sina hemliga favoriter kommer n att bliv “Matchad”.

Secret Facebook Crush – Anvandaren lagger mo upp mot 9 folk saso de befinner si alskande inom. Andra nyttjar astadkomme lika, sa att om ett par manniskor age lagt till varandra odl “matchar” de f sasom andra dejtingappar.

Facebook Dating skanke de ide baserat gallande dina preferenser

sam informationen du age angett villig din dejtingprofil. Dina Dating-preferenser kan inrymma storleken sam aldersintervallet sasom n vill forklar rimlig matchningar.

  • Fakta saso ni har lagt mo inom din Facebook- alternativ Dating-profil, exempelvis vart du kommer ifran alternativt platser du ager varit pa.
  • Intressen sasom Facebook-grupper och handelse saso du har gemensamt. Dessa kan existera tidigare alternativt annalkande tillstallning darborta n har uttryckt hobby alternativ deltagit.

Kom ihag att om du inneha aktiverat alternativet inrada kompisa at kompisa sa ar det det genomforbar att ni titta dina Facebook-vanners vanner. Om ni avaktiverar alternativet inrada vanner at vanner, kommer din propa inkluderar inte manniskor sasom befinner sig kompisa med dina Facebook-vanner.

Tavlin Anywhere-funktionen

Du kan hantera Match i Facebook Dating darfor at efterstrava efter dejtingforslag utanfor din huvudsakliga dejtingplats. N kan addera upp mo par extra motesplatser. Odla din image kommer att exponera att n letar postum folk villi dessa tvenne plus platser.

Du kan likas styra forsavit personer sasom age lagt mo din huvudsakliga motesplats sasom nago extra lage kan betrakta dig sam mojligtvis traffa dig. Lar dej hurda ni hanterar dina parti Anywhere-installningar inom Facebook Dating.

Lagg mo berattelser mot Facebook Dating

Det befinner si genomforbar att separera dina Instagram- alternativ Facebook-berattelser villi Facebook Dating. N kan uts dom berattelser n vill bifoga ino Dating.

Kika berattelser om medlemmar saso n ager en affinitet tillsammans alternativt som foreslas mot dig igenom att klicka villi deras Dating-profilbild. Du kan digga armenien brudar Dating-medlemmar saso losning villig deras berattelser.

N kan hindra en pa Facebook Dating. Tank kungen att blockering itu nagon pa Dating inte blockerar dom villi Facebook eller Messenger.

Darfor at hantera Dating tvungen du bege sig direkt mot Facebook -appen sam sedan till menyfliken darbort det aldrig kommer att vara saken dar nya funktionaliteten. Du vara tvungen emedan dana e konto kungen Facebook Dating sam uts att producera din imag uteslutande synlig for dina kompisar alternativ sta dina kompisar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *