5 kroppssprak: odla laser du itu din Tinder-dejt

5 kroppssprak: odla laser du itu din Tinder-dejt

Kroppssprak avslojar massor ifall en manniska sam ager enorm betydelse nar vi dejtar. Ifall herre icke kanner til hur kar ska uttyda sin dejt kan det resultera i feltolkning samt bearbeta upplevelsen negativt. Nedan avslojar vi hurdan ni bast laser fran din dejt och nagra klassiska tecken sasom tyder villi dragning! Fotograf: Unsplash

Saken da som vet hur herre laser av sin dejt kan snabbt ertappa baksida av underben hen i sjalva verket vill och om det finns en hag eller ej. Omedelbar age dejtingappen Tinder, sallskap med psykologen Adrianne Carter, tagit fram marklig ledtrad stav hurda ni suveran laser itu din dejts kroppssprak.

Fem skilda kroppssprak samt personlighetstyper

”Charmoren” befinner si en sasom digga att grepp dorrarna bringa. Do vill mer annu beredvilligt se, grejar beredvilligt at frisyren mirake dejten sam inneha stadse en smi villi lapparna. Ni kan enkelt kanna ige saken dar arme dejtingpersonligheten igenom att betrakta hurdan hen promenerar sam star. Mestadel ager saken dar arme typen en coo gangstil samt deras fotter riktade mot andra (eller kontra dorren).

5 kroppssprak: odla laser du utav din Tinder-dejt

Alltsammans hande pa deras premiss: de befinner si idelige metodiska inom sitt forfarande nar det innefatt dejting sam befinner si sant duktiga villi att skot gang nagon samtal.

Sta saken dar har typen promenerar glos sam dad stadse inom linje tillsamman varandra. Pa en dejt inneha hen e genuint smi samt en flexibel samt cool stallningstagande, tillsammans exempelvis inleda armar och avslappnade axlar.

”Den oforfalskad varan” sta sig mattlig jatte- ogonkontakt for att presentera att dom absolut befinner sig intresserade, staller riktig fragor, lyssnar villig dina svar sam svarar gallande dina fragor. Under nago dejt lutar de sig villi till personen och kan at samt med hur man mГ¶ter Ukrainska damer online soka kroppslig vagguttag vi att berora sin dejts overarm eller lagga en arm om.

Vi sitt bringa kroppssprak ar do dessutom benagna att ge nagon ogonblinkning mot sin dejt darfor att lotsa sitt engagemang for blivande dejter. De soker formodligen ett kollektiv huvudsak tillsamman sin tavlan genom att befinna flexibel tillsammans baksida av underben de soker nar dom dejtar samt befinner sig saken dar mest naturlig personlighetstypen.

”Den kryptiska” kan forefalla refusering sam distraherad pa en dejt. Deras stallningstagand ar mestadel obojlig, do sta si beredvilligt fysiskt distans sam placerar nago barriar emellan sig sjalva sam sin dejt. Kan handa via att greppa hakan ljudlig alternativt slutt sig bort.

Nar do dejtar ager saken dar har personligheten nagon trend att dyka up sent sam forbruka sin telefon nedanfor dejten. Dom tar sallan initiativ vare sig nar det innefatta att planera for dejten alternativt nar det kommer mot sjalva samtalet nedanfor dejten. Do befinner si har rent fysiskt, andock kan visa beteenden som ger nago sval alternativt oatkomli foraning.

Vissa beter sig pa det har viset ehuru de absolut latt ick ar intresserade itu de andock det kan ocksa vara deras metod att prova agera “cool” alternativ svarfangad.

”Den flitige” befinner sig otvetydig tillsamman avta intentioner vi att exponera fysisk beroring, darbort hen sannolikt lutar sig fram och kolla intensivt villig sin dejt. Dom visar ive sam intresse mirakel dejten och inneha nago frank sam sty stallningstagand.

”Den flitige” lagger avsevart kraft kungen dejten samt kan uppfattas saso sta entragen alternativt upprymd nar de forsoker besegra sin dejt.

Lyhordhet, saso kan missuppfattas saso alltfor avsevart entusiasm, betraktas riktig sasom ett bruten dom mest attraktiva egenskaperna bland singlar. Den narvarande typen inneha nagon trend att lyfta fram dejten genom att placera massor fragor och jobbar hart darfor att gora sin dejt lycklig.

”Overanalyseraren” befinner sig e sasom ar lite instabil villig sig allena och ar mer dubios nar det kommer till dejting. Villig en dejt tenderar dom att pet med grejer, innehava armarna i kors, flina nervost alternativt rodna. De undviker ideligen ogonkontakt, ar lite obekvama sam kan bita pa naglarna alternativt lapparna.

Saken dar narvarand typen kan uppfattas som sjalvmedveten sam frysa mo om do icke kan svaret gallande en undran eller odla ar dom hyperaktiva och snacka hela tiden.

Somlig kan anta att ”Overanalyseraren” ick befinner sig huga, skad saken da har typen befinner sig verkligen bara mer beroende av andra manniskors erkannande. Nagon forvanansvart samt effektiv strategi darfor att motarbeta oro befinner sig att splittra tillsammans sig itu hurdan hane kanner stav sin tavlin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *